Sommarschack för alla 18 juli

Torsdagen den 18 juli 2024 är alla välkomna till sommarschack i Falköping schacksällskaps klubblokal på Bangatan 14. Klubblokalen ligger på andra våning. Det är drop in från 17.00. Det är öppet hus för de som vill prova på att spela schack och/eller veta mer om hur det funkar att vara med i en schackklubb. Klockan 18.00 börjar vi med en tävling för de som vill delta. Det kostar inget att delta, vare sig i tävlingen eller i Öppet Hus.

Klubben bjuder deltagarna på glass. För att beräkna hur många glassar som ska köpas in, behöver vi din anmälan senast 17 juli. Det går också att dyka upp utan att anmäla sig, men då riskerar man att inte få någon glass. Du anmäler dig genom att skicka ett sms till Josef Håkanson med ditt namn. Josefs telefonnummer är: 076-623 63 70.

Ingång till klubblokalen sker på baksidan av fastigheten, där det finns ett antal parkeringsplatser. Det är tillåtet att parkera där utan kostnad.

Information om tävlingen:
Alla som vill delta i tävlingen måste infinna sig i spellokalen absolut senast 18.00 för att vara säkra på att lottas in i tävlingen. Betänketid och antal ronder anpassas efter antal deltagare. 

Information om Falköpings schacksällskap och öppet hus:
Falköpings schacksällskap är en klubb med drygt 20 medlemmar. Varje torsdagskväll, med undantag för sommaruppehåll och juluppehåll (samt vissa röda dagar), samlas vi och spelar schack. Ibland har någon av våra medlemmar en föreläsning om något spännande schackparti eller lär ut schackteori. Ofta har vi diverse tävlingar i vår klubb, med såväl kort som lång betänketid. Flera av våra medlemmar deltar aktivt i Västergötlands schackförbunds tävlingar. Falköpings schacksällskap deltar varje säsong i flera lagtävlingar.

Klubben är öppen för alla och vi har medlemmar på olika kunskapsnivåer. Här är alla välkomna oavsett förkunskaper! Öppet hus är ett utmärkt tillfälle för alla nyfikna att komma till klubben och lära sig mer om schack och vår verksamhet.

Ansvarig för sommarschacket den 18 juli är Josef Håkanson. Om du har frågor inför arrangemanget eller svårt att hitta till vår klubblokal, så är du varmt välkommen att kontakta Josef.
Mejl: josefschack@gmail.com. Telefon: 076-623 63 70.


Varmt välkommen till sommarschack den 18 juli! Jag hoppas att vi ses där! 😀
/Josef Håkanson, vice ordförande i Falköpings schacksällskap